Kontakt galleriet på  (+45) 31 25 24 03  eller  jyttemeier@post.tele.dk

Faste kunstere

Anne Rømer Thomsen, Beder.
Anne har haft keramik som sin hobby siden 1982. Har fået sin grundlæggende træning og viden på kurser på Aarhus Kunstakademi. Det er unika rakubrændte som er en gammel asiatisk metode hvor brændingen giver smukke sprængninger i glasuren. Ja meget smukke at se på. Du kan se mere på www.artceramics.dk

Lotte Krage Kristensen
Smykkekunstner Lotte Krage Kristensens design er håndlavede sølvsmykker i et enkelt og rustikt design med dekoration af guld, sølv, ferskvandsperler og med forskellige indfattede smykkesten.

Marianne Steenholt Bork
Marianne Steenholt Bork har Filihankat hvor hun laver fantasi fulde figurer, der er udført i dekoreret stentøjs ler. Mariannes passion er løver og kalder Danmarks Løvedronning.

Anni Vink
Unika strik og filt er Anni’s store hobby.

Ella Eisenhardt
Ella Eisenhardt er uddannet på Jyske Kunstakademi i Århus 1971-l974. Arbejder med blåler og gitninger, og ingen krukker/fade går ud af mine hænder uden blomster påmalet.

Annette Kjær
Annette Kjær er autodidakt kunstner og har malet i 18 år. Hun maler i abstrakte farve kompositioner, hvor hun starter et sted og aldrig ved hvor hun endelig lander, og det er jo netop det som gør det så spændende.

Lene Purkær Stefansen
Lene Purkær Stefansen arbejder med bronzeskulpturer, vinpropper og senest bronzebilleder (der i øvrigt er beskyttet). Lene udtrykker med sin kunst en stor kærlighed til livet og har vundet mange internationale opgaver.

Jette Dodensig

Anni Vink
Strik og filt